Vidste du..

 

.. at hver anden dansker føler sig stresset

 

.. at hver femte dansker er så stresset, at det direkte truer helbredet

 

.. at hver anden dansker har smerter i armen pga. dårlig arbejdsstilling ved computeren

Hvad er Hot Stone massage og hvad er nu
Hot Stone + for noget?
 
Hot Stone massage er en massage i særklasse. En dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes, din krop og sjæl slapper totalt af. Massagen udføres med lange dybe strøg hen over led og over store dele af kroppen for at fremme oplevelsen af sammenhæng. Ligeledes placeres der varme sten direkte på din krop og mellem dine tæer, for at opnå den maksimale afslapning og nydelse.
 
Hot Stone massagen udføres med varme vulkanske basalt sten, der på grund af sit høje indhold af jern er ekstremt god til at holde på varmen. Det er en dyb blødgørende, afslappende form for massage, som smelter infiltrationerne væk og især er velegnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder, ryg og balle. Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.
 
En Hot Stone massage øger blodgennemstrømningen så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.
 
Hot Stone massage er en blid massageform, som gennem århundreder har været benyttet af indianerne. Varme sten har desuden i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer.

En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

For dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af og lade dig flyde hen og ud. Perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart.
 
Hot Stone +
 
Hvis du ønsker det, kan Hot Stone massagen kombineres med fysiurgisk massage, hvor der bliver gået mere i dybden med infiltrationer og muskelspændinger i kroppen. Kombinationen af varme, blødgjorte muskler og triggerpunktmassage er noget der virkelig sætter gang i kroppens udskilning af affaldsstoffer. 
Ekstra meget af det gode, er det jeg kalder for Hot Stone +.
 
Hvem bør ikke behandles med Hot Stone Massage?
 
Hot Stone massage er ikke hensigtsmæssigt, for diabetikere, patienter med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller personer, som er på blodfortyndende behandling. Du bør ikke få en Hot Stone Massage, hvis du er gravid eller har solskoldning. Ligeledes frarådes det hvis du har betændelse i kroppen eller inflamationer på huden. Hvis du er i tvivl, skal altid kontakte din egen læge, inden du kommer til en eller anden form for behandling.
Jørgen Randbo  | Tlf.: 20419019 | jrandbo@hotmail.com